Over mij

Tuinieren is leuk en je hoeft geen grote tuin te hebben om het een fleurige boel te laten worden! Het kan ook op een balkon! En hoe top zou het zijn als we die vreselijke grote vlakken bestrating eens zouden vervangen door planten!! Geen stenen maar planten, beter voor de natuur en een mooiere tuin of balkon! Dat is mijn doel als tuinadviseur, een mooiere groenere wereld rond je huis…

Al jaren tuinier ik, inmiddels een uit de hand gelopen hobby, waar ik mijn creativiteit volledig op kan botvieren. Immers de mogelijkheden met bloemen zijn eindeloos. Ik heb al heel wat tuinen aangelegd, geadviseerd en loop altijd met planten te slepen voor wie dat wil. Daarnaast de vele reizen met altijd tuinbezoeken in Italië, Engeland en Zuid Afrika, geven veel inspiratie. Nu door het feit dat mensen thuiswerken en iedereen oog heeft voor zijn beperkte omgeving, komen er veel tuinvragen mijn kant op van vooral jonge mensen! Ik ben er van overtuigd dat tuinieren ook heel goed voor je is, je werkt lekker buiten,  je verzet je gedachten en met een beetje geluk heb je een prachtig resultaat door jouzelf gedaan!!

Ik werk graag met eenjarige bloemen, want die bloeien tot aan de vorst, en niet zoals veel vaste planten “maar” 6 weken. Eenjarige bloemen, die ik voor zaai, zijn erin ontzettend veel soorten. Op buitenplaats “Ridderhofstad Hindersteyn in Langbroek” werk ik al 15 jaar als vrijwilliger. Het hele proces van zaaien, verspenen en uitplanten, met alles wat daar tussen in zit, is ontzettend leuk om te doen. Zeker als je het eindresultaat van een prachtige pluktuin hebt bereikt, waar je tot ver in het najaar van kunt plukken. Dit jaar hebben we op Hindersteyn 45 verschillende soorten geplant, met daarnaast 120 Dahlia’s!

Wat kan ik voor je betekenen?

  • Je wilt meer groen in de tuin of balkon maar waar te beginnen
  • Je wilt graag een nieuw ontwerp
  • Advies bij inrichting van je tuin of balkon met planten
  • Ik kom graag bij je thuis zodat we samen kijken wat de mogelijkheden zijn
  • Wil je vrijblijvend van gedachten wisselen, laat dan een berichtje achter

Ik hoor graag van je, met bloemige groet! Angela

Alle foto’s op deze site © 2020 Tuin vol Bloemen


Heb je een vraag?