Tuinontwerp met sfeer

In de herfst van 2020 werd ik benaderd om tuinadvies te geven bij een grote tuin. Na een grote verbouwing waren de grote lijnen duidelijk neergezet en die was prachtig, maar er ontbrak sfeer. De wensen waren helder, de eigenaars wilden graag meer privacy en vooral veel bloemen. Ik moest rekening houden met een veranda die duidelijk in de volle zon lag met een groot stenen terras, waar het in de zomer loeiheet wordt. Het zicht vanuit huis naar het achtergelegen zwembad was ook niet gezellig. Een wens was ook een goede plek voor een lange tafel en wilden ze een pluktuin! Daarnaast gaven ze aan dat ze niet alles in een keer wilden doen. Dus maakte ik een plan waarbij het de tuin in fases aangepakt zou worden. Het was een geweldig leuke opdracht die veel tijd kostte omdat de ideeën maar bleven komen! Ik ben gewoon begonnen met potlood en papier, dat werkt voor mij het beste. Met de maten van de tuin aan de slag gegaan en tekenen maar! Inmiddels is het tuinplan gepresenteerd, het voelde of ik een kindje weggaf. Ze waren volledig verrast en blij met mijn plannen. Nu start de uitvoering in fases…wordt vervolgd met ervoor en erna…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *