Oogsten in september

Twee maal per jaar hebben we open dag op Hindersteyn aan de Langbroekerdijk in Langbroek, de eerste zondag in juli en de eerste zondag in september. Het is vooral onze dag: de dag van de vrijwilligers! De sfeer is altijd bijzonder leuk! We werken er hard aan om het er zo mooi mogelijk uit te laten zien en daar zijn we trots op. We hebben veel bezoekers die zelfs 2 keer per jaar komen, zo gezellig vinden ze het bij ons. Daarbij verkopen we ook zaad uit onze eigen tuin, waarbij de Tagetes linnaeus onze topper is. Dit jaar gaan we het uitbreiden met bloemen te verkopen. Dit deden we voorheen niet, maar er was zoveel vraag naar vorig jaar dat we het gaan proberen. Het wordt vast weer heel bijzonder. We hebben ook zaad van de Hibiscus cannabis en de oranje Cosmea. Ik heb hierbij ook een zaai-instructie voor geschreven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *