Het plein aan de Appelgaarde deel II

Met veel enthousiasme wordt er veel gewerkt aan de social sofa! En het gaat hard, we zijn nu 6 weken onderweg en de bank wordt prachtig!! Alle onderwerpen zijn gevuld met de glasmozaïek, nu is het vooral invullen van de achtergronden. Daarnaast stonden we in het plaatselijke Houtens krantje op de voorpagina en kregen zelfs bezoek van de burgemeester van Houten. Hij had inmiddels wel het een en ander gehoord van ons project en was nieuwsgierig geworden. Hij heeft zelfs een steentje gelegd, veel foto’s gemaakt en op Instagram gepost. Op 14 augustus komt RTV Utrecht ook nog langs om te filmen, dus belangstelling genoeg. Ik vertel natuurlijk graag over hoe belangrijk het is om meer groen te planten in plaats van al die stenen. Eind augustus gaat het plein geopend worden met een Indisch buffet dat ook door bewoners gemaakt gaat worden. De burgemeester zou zelfs zijn best doen om aanwezig te zijn. Nu hopen dat er  meer mooie pleinen gemaakt gaan worden in Houten en Utrecht, met vooral heel belangrijk veel bloemen! Want wat wordt het mooi op de Appelgaarde!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *